Behandelingen

Gezichtsbehandeling 90 minuten
Reinigen van het gezicht, epileren, peeling met waterdamp en borstelapparaat, mee-eters verwijderen, gezichtsmassage, masker en dagcreme.


Gezichtsbehandeling 60 minuten

Reinigen van het gezicht, epileren, peeling met waterdamp en borstelapparaat, mee-eters verwijderen, masker en dagcreme.


Gezichtsbehandeling 30 minuten

Reinigen van het gezicht, peeling met waterdamp en borstelapparaat, mee-eters verwijderen en dagcreme.


Laneche Skin smoothing herfst behandeling

Als natuurlijke bescherming tegen de zon verdikt de huid zich tijdens de zomermaanden. Hierdoor verstopt de huid sneller waardoor er meer onzuiverheden kunnen ontstaan. Bovendien ziet de huid er valer en doffer uit. Ook de voorraad anti-oxidanten heeft veel te leiden gehad tijdens de zomer terwijl je deze hard nodig hebt tijdens de winter. Laat je huid weer stralen en bereid haar voor op de winter.

Glycopeel behandeling

Er stralend uitzien en jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen lijkt daarbij een sleutelwoord. De peeling is een werkwijze die als doel heeft om als het ware de huid af te "pellen".
De glycopeel behandeling van Laneche is een intensieve manier van peelen, ook wel chemische peeling genoemd. In dit geval word de peeling gedaan met een hoge concentratie fruitzuur dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intense diepwerking heeft en een groot bereik in de huid.
De behandeling bestaat uit drie belangrijke stappen, stap 1: het aanbrengen van de glycolzuur, Glycolzuur is een fruitzuur dat word aangebracht op de huid met als doel om de dode huidcellen en een dun huidlaagje te verwijderen. De huid word als het ware opzettelijk beschadigd, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme word aangespoord de huid te herstellen waardoor deze enorm gestimuleerd word. Stap 2: het neutraliseren met de Acid Nutrilizer, de Acid Nutrilizer brengt de huid terug naar de natuurlijke PH waarde. Stap 3: nabehandelen met de Skin Recovering serum, het serum zorgt ervoor dat de gevoelige huid na de intensieve behandeling extra energie krijgt, het verzacht en kalmeert de huid en zorgt dat de huid zich sneller hersteld.
De huid is na een glycopeel behandeling beter in staat om vocht vast te houden, daarnaast worden collagene, en elastine vezels intensief gestimuleerd, en de huidstructuur zal verbeteren waardoor rimpels, pigmentvlekken en rimpels verminderen. Ook zult u minder last van hebben van minder onzuiverheden en acne.


Courtin behandelingen.

Voor de behandeling van onzuivere of probleemhuiden maak ik in mijn salon gebruik van het merk Courtin. DIt is op basis van 100% natuurlijke tea tree olie. Courtin tea tree producten zijn er, naast de salonproducten ook voor thuisgebruik. Tijdens de behandelingen is het van groot belang dat u met dezelfde Courtin producten uw huid blijft ondersteunen. Voor alle Courtin acne behandelingen wordt geadviseerd te starten in kuurverband waarbij ook thuis de Courtin producten gebruikt worden


Gezichtsbehandeling passieve acne

Passieve acne is een vorm van acne waarbij de puistjes onderhuids blijven. Deze onderhuidse ontstekingen vormen rode builtjes op de huid, maar manifesteren zich niet als puist. De huid moet de ontsteking onderhuids weer afvoeren. Met de courtin behandeling worden bestaande ontstekingen sneller afgevoerd en nieuwe ontstekingen geremd. Passieve acne komt vaak voor i.c.m. Actieve acne.


Gezichtsbehandeling actieve acne

Bij actieve acne vormt zich een ontsteking in de huid die naar buiten treedt. Deze wordt zichtbaar als puist die na verloop van tijd een wit kopje krijgt. Deze worden tijdens de behandeling vakkundig verwijderd zonder dat er littekens ontstaan. Door de Courtin behandeling wordt het ontstaan van nieuwe ontstekingen geremd.


Rug en borst behandeling

Met de Courtin producten worden de probleemzones intensief behandeld, met als resultaat dat bestaande ontstekingen snel afgevoerd worden en nieuwe ontstekingen sterk geremd worden,


Spa tea tree lift-off behandeling

Een acne huid is vaak vochtarm. De Courtin Spa tea tree lift-off behandeling kan dan uitstekend gebruikt worden om het vochtgehalte weer op peil te brengen. De combinatie van tea tree en algen zorgt voor een optimaal resultaat.


Wimperpermanent

Hierbij worden u wimpers gekruld voor een periode van ongeveer 6 a 7 weken.


Gel nagellak

Nagellak die tot 3 weken blijft zitten (afhankelijk van uw beroep en hoe u er mee omgaat). op de voeten blijft het 5 a 6 weken zitten.